Derrota justa, resultat exagerat

Compartir:

Text de Jose M. Ramón, fotografies Alfonso Saldaña

Jornada 03.- UD ALGINET 0 vs UE TAVERNES 3

Duríssima derrota de l’Alginet davant de la seua afició a mans d’un Tavernes que es va mostrar com un rival rocós i molt efectiu.

Resulta difícil explicar com un partit de futbol entre dos equips molt igualats pot acabar amb un resultat tant escandalós, però este esport té ixes coses. Els tres llançaments a porta del Tavernes van acabar en gol, el problema és que l’Alginet va ser incapaç de rematar amb perill en tot el partit, així que l’equip que va aprofitar les ocasions que va tindre, és just guanyador de l’encontre.

La veritat és que a la primera part es va vore dos equips molt igualats, amb l’Alginet tractant de controlar el ritme del partit i de crear alguna ocasió, però la veritat és que va ser incapaç d’inquietar la porteria del Tavernes. Però és que l’equip visitant no va passar del centre del camp al llarg dels primers 45 minuts, alguna pilotada llarga a vore que passava i poc més.

Així que al descans s’aplegava amb el marcador inicial i amb l’avorriment de la gent que omplia la graderia de l’Ermita.

Rés feia pensar que el guió de la segona part anava a ser diferent, però el gol del Tavernes als primers minuts de la represa trencava eixe guió. Gol que per cert aplegava després d’una indecisió ridícula de la defensa blaveta.

Amb el gol en contra, l’Alginet es bolcava sobre l’àrea rojeta, amb més precipitació de la desitjable i amb una falta alarmant de futbol a la zona mitja. Així i tot, l’equip de Vendrell va disposar de dos contres molt esperançadores, amb tres jugadors pràcticament sols davant del porter saforenc, però l’atacant blavet, en les dos ocasions va ser Felip, va decidir acabar la jugada quan podia passar al centre on tenia companys disposats per espentar la pilota a gol.

La desesperació es veia al rostre dels jugadors locals i el nerviosisme augmentava a la graderia, i la cosa es posava pitjor al minut 75 amb el segon gol taverner.

Este gol va ser la sentència per a un equip que mai va demostrar capacitat per a guanyar el partit, i els darrers minuts sols serviren per a aplaudir un extraordinari llançament de falta que significava el 0 a 3 definitiu.

Han jugat per la UD Alginet: Zubi, Aguado, Ferran, Felipe, Hervás, Juanvi, Carlo, Marí, Kevin, Veses i Chicle. També han participat Caseta, Koeman, Emilio i Cervelló.