Felipe Garpe actuarà a la localitat d’Aielo de Malferit en l’aniversari de Nino Bravo

Compartir:

El 3 d’agost el cantant valencià hauria complit 75 anys

El dissabte 3 d’agost la localitat valenciana d’Aielo de Malferit es bolcarà per a recordar i homenatjar a un dels seus veïns més reconeguts internacionalment. El cantant Nino Bravo, més conegut com la veu del mediterrani, ha deixat petjada en diverses generacions. El seu record perdura en el temps i els veïns del seu poble natal no han volgut perdre l’ocasió de commemorar el seu record d’una forma especial.

A partir de les 6 de la vesprada i fins a les 9 de la nit, les portes del museu Nino Bravo, estaran obertes perquè tot aquell que desitge el visite i faça un recorregut per la vida i obres del cantant.

A les 23.30 hores, en el “Passeig de l’Eixample”, arribarà el moment més emotiu de la jornada. Al costat de la Unió Musical d’Aielo (UMA) i el seu director Miguel Ángel Grau, la filla de Nino Bravo, Eva Ferri, al costat de l’alginetí, Felipe Garpe, Sheila García i Ramón Luís, oferiran el concert “Nino Bravo In memoriam”.

Un espectacle on les cançons més conegudes i entranyables del cantant, tornaran a sonar al seu poble natal al costat de la projecció d’imatges que parlen de la seua biografia personal i professional de Nino. 

Per a una nit tan màgica i especial, la família del cantant acompanyara a veïns i autoritats en aquest esdeveniment en commemoració dels 75 anys de Nino Bravo.
“Per a mi és molt emocionant poder cantar al poble natal del meu pare el dia del seu 75 aniversari a la seua casa!! Al costat del museu amb les seues coses, la seua família, que és la nostra, on hem passat la meua germana i jo la nostra infància. Gràcies a l’ajuntament per haver-me obert les portes a tot sense dubtar ni un moment molt agraïda per tot”, explicava la filla de Nino, Eva Ferri.

Des de l’ajuntament, l’Alcalde, Juan Rafael Espí comentava que “21 anys després de l’homenatge 25 anys sense tu, i a petició de la família, es tornarà a realitzar aquest espectacle únic i emotiu en el Passeig de l’Eixample. Esperem que el festival, al costat de la jornada de portes obertes del museu i els atractius de la nostra localitat, atraguen un gran nombre de visitants que acudisquen a gaudir de les nostres festes i les nostres gents.”