Un Alginet desmotivat es atropellat pel Dénia

Compartir:

Jornada 32.- UD ALGINET 1 vs CD DÉNIA 5 . Crònica Jose M. Ramón

A l’Alginet està fent-se-li llarga la temporada, i als aficionats molt més. L’equip de Romeu ja fa setmanes que juga sense més motivació que acabar amb la millor classificació possible, però això no és prou per a un equip que aspirava a més. Amb la derrota d’ahir davant del Dénia ja són 4 les jornades sense victòria, amb 1 empat davant del Tous i 3 derrotes.

Que un equip com el Dénia guanye a l’Ermita és possible i comprensible, però fer-ho amb la facilitat que es va vore deixa entre la gent la sensació de que estos partits li sobren als jugadors blavets.

El partit no va tindre història, al minut 4 s’avançaven els visitants amb un bonic gol gràcies a un llançament des del centre del camp que passava per damunt de l’avançat porter local, i als 15 minuts, els forasters ja guanyaven per dos gols a cero, amb este marcador s’aplegava al descans, sense notícies dels atacants blavets, que sols pogueren acostar-se a la porteria grogueta amb balons llargs i jugades d’estratègia, que no inquietaren al porter alacantí.

Si hi havia algú que esperava una reacció a la represa es va endur un desengany molt gran, ja que als 4 minuts d’esta segona part, el Dénia ja havia aconseguit 2 gols més, posant un dolorós 0-4 al marcador.

Poc més podem dir del partit, Chicle aconseguia de penal el gol de l’Alginet i encara aplegaria altre gol visitant per a tancar el definitiu 1 a 5.

Encara queden dos partits per a acabar la temporada, i l’Alginet es troba situat a la vuitena posició amb 47 punts.

Han jugat per la UD Alginet: Zubi, Micó, Edgar, Pastor, Caseta, Fuster, Burchés, Veses, Osca, Chicle i Ferraro. També han participat Koeman, Simó i Sergio.

L’Alginet B aconsegueix la salvació i continuarà a 1ª regional.

Les bones notícies aplegaven des de Massanassa, on l’Alginet B es jugava la vida davant del seu rival per la permanència. Un dels dos equips acabaria el partit baixant de categoria. Una final en tota regla que va acabar bé per als interessos blavets.

Victòria per 1 a 2, amb gols de Botias i Chiqui. L’alineació del filial blavet per a este partit ha sigut: Bernat, Voro, Alexander, Cortés, Botias, Borja, Marí, Chiqui, Fuster, Jesús i Ximo. També han participat Marc, Martorell, Ribes i Ramón.

Enhorabona als jugadors i tècnics per aconseguir l’objectiu de la permanència.