La piscina municipal obri les seues instal·lacions

Compartir:

El dilluns 29 de juny, les instal·lacions del la piscina municipal d’Alginet obriran les seues portes amb les mesures sanitàries marcades per la COVID 19.

Aquest any els usuaris poden gaudir del bany en el torn de mati o en el de vesprada.
A causa de la crisi sanitària provocada per la COVID-19, la Piscina Municipal d’Alginet ha adaptat la seua normativa per a poder preservar tant la salut dels usuaris com dels treballadors de la piscina.

Per tal de poder gaudir de forma segura de les instal·lacions, des de la Regidoria d’Esports i la Piscina Municipal s’han preparat una sèrie de mesures extraordinàries sense obviar que poden requerir modificar-se al llarg de la temporada d’estiu.

Vicent Gaya, Regidor d’esports ha demanat la màxima col·laboració i esforç per part de tots per tal de dur-les a bon terme.

No hi haurà passes de temporada aquest any, només entrades del dia i abonaments. Els abonaments només son vàlids per a aquesta temporada i tant l’entrada com l’abonament permeten l’entrada per a un dels torns diaris.

Si es fa ús de la piscina al matí, hauran de traure una altra vegada l’entrada si volen accedir-hi de vesprada. La tinença de l’abonament no garanteix l’accés a les instal·lacions i hauran de respectar-se l’aforament i les cues d’entrada.

L’accés a la instal·lació s’ha de realitzar-se amb la mascareta obligatòria posada correctament per a tots els usuaris a partir de 6 anys.

Per a tots els usuaris que no compartisquen vivenda s’ha de mantindre en tot moment la distància social de seguretat d’1,5 m en tota la instal·lació (vestidors, piscines, zona taules, etc.).

S’establirà un horari d’obertura per torns, un de matí i un de vesprada, i es tancarà a migdia per a realitzar tasques de neteja i desinfecció. L’horari s’amplia de 10.00 h a 14.00 h i de 15.30 h a 20.00 h. De 14.00 h a 15.30 es realitzarà la desinfecció de la instal·lació.

Les cadires estaran en zones acotades i no es podran canviar d’ubicació.

La zona de gespa es mantindrà tancada sempre que la situació no canvie.
Es prohibeix menjar en tota la instal·lació.
Les dutxes dels vestidors estaran clausurades i no se’n podrà fer ús.

La normativa actual de distància social d’1,5 metres dificulta greument la realització de cursets de natació en la temporada d’estiu; per tant, no es realitzaran aquests cursets en aquest moment.