La VI Passarel·la de Moda ACEAL aconsegueix més de 800 euros per a l’associació Potes i Pèls

Compartir:

Moda, estil, música i molta solidaritat és el que es va poder gaudir, el dissabte 20 de novembre, al Teatre Modern d’Alginet. (Imatges Alfonso Saldaña)

Aquest any no es va poder portar a terme a la plaça de la Constitució com era tradicional i es va realitzar al Teatre.

L’associació comercial i empresarial d’Alginet, ACEAL, va portar a terme la VI Passarel·la de Moda. A les 8 de la vesprada, el presentador Josep Lozano, era l’encarregat d’arrancar aquesta sisena edició de la moda a Alginet.

Abans de començar la desfilada, la regidora de comerç, Elia Ferrer, va agrair la iniciativa i animà a tots i a totes a comprar a Alginet i fer el poble gran.

Amb el teatre Modern ple de gom a gom, els assistents van poder veure desfilar a la roba d’esport i casual de Base Esports Martín, la roba per a la llar de Tellar, els pentinats de Perruqueria Miralls i la coreografia de les alumnes del Gimnàs Cronos.

BASE

TELLAR

GIMNÀS CRONOS

En finalitzar la primera part, la presidenta d’ACEAL, Marta Gil va agrair al públic la seua assistència i va fer entrega a la presidenta de l’associació Potes i Pèls, de l’import recaptat en la venda de les entrades que es van destinar, íntegrament, a aquesta associació.

Per la seua part, la presidenta de Potes i Pèls, Julia Barberà, va agrair a Aceal i als veïns i veïnes d’Alginet la seua col·laboració.

Tot seguit va continuar la passarel·la amb la moda en roba interior i talles grans de Drathais, la moda de Navaló i tancava l’acte les models de La Dama Rosa.

DRATHAIS

NAVALO

LA DAMA ROSA

Un somni d’una nit.