?Els agricultors, protecció civil i voluntaris col·laboren en la desinfecció amb hipoclorit sòdic

Compartir:

La Regidoria de Serveis municipals de l’Ajuntament d’Alginet, amb la col·laboració de Regidoria de Agricultura  i Regidoria Policia i Urbanisme ha començat hui dilluns, 23 de març, a les 8 del matí, la desinfecció de carrers, urbanitzacions i polígons amb hipoclorit sòdic.

Una desinfecció que està portant-se a terme amb l’ajuda d’agricultors voluntària d’Alginet. En total hi ha 13 tractors i més de 20 operaris voluntaris i protecció civil.

Hui dilluns estan netejant-se les voreres amb tractors amb mànega pels punts més sensibles del nostre poble i desinfecció per fora de tots els contenidors de fem.

Amb els  tractors atomitzadors, es faran: Los Lagos on l’Associació de propietaris de Los Lagos els fa de guia per no deixar-se cap carrer, San Patricio, Bella Vista, Font del Senyor, Calvari, Vaporet, Polígon Nord, Polígon Sud, Buganvilla, Moncarra, Muntanyeta.

El dimecres 25 de març, a partir de les 20.15 h els tractors atomitzats passaran per tots els carrers del poble. Des de la regidoria es demana al veïnat que tanque les finestres que donen al carrer fins al tercer pis d’altura.