Cap de setmana de teatre, cultura, poesia i vehicles clàssics a Alginet

Compartir:

Aquest cap de setmana, les regidories i associacions han programat diversos actes des del divendres fins al diumenge.

El divendres 4 d’octubre, a les 8 de la vesprada al Teatre Modern, els majors de 16 anys podran assistir a l’obra de teatre Parchís, creada i dirigida per Tomás Verdú.

I a les 8 de la vesprada, però a la plaça del mercat, l’associació Algoleja ha programat la XV Festa Estellés on es farà un recordatori de les cançons de bressol, recital de poemes i actuació del cantautor Andreu Valor per finalitzar amb un sopar de germanor.

El dissabte 5 d’octubre, a les 8 de la vesprada, comença la XVII Mostra de Teatre Amateur Vila d’Alginet organitzada pel GIT Avant Va el Carro. La mostra començarà amb l’obra «Atraco a las tres» de Pedro Masó. La donació de 3 € per gaudir de la mateixa es destinarà al grup de teatre.

I el diumenge 6 d’octubre, la Falla El Palleter, torna a programar la V Edició de vehicles clàssics, un encontre per als amants i curiosos de cotxes i motos clàssiques.

A l’esplanada del centre de dia, a les 9 del matí començarà la inscripció i l’esmorzar. A les 12 del migdia entrega dels trofeus als guanyadors per a finalitzar el matí amb un recorregut per diferents carrers de la localitat.