ACEAL transformarà la plaça d’Alginet en una Passarel·la de moda

Compartir:

La passarel·la de moda es realitzarà dissabte 5 a les 21.30 h a la plaça de la Constitució

Un any més, l’associació comercial i empresarial d’Alginet, ACEAL, torna a posar la localitat de moda amb la col·laboració de la Regidoria de Comerç, Unió Gremial, Caixa Rural d’Alginet, CM Plastik, Hidroestetic, Conselleria de Comerç i Cooperativa Elèctrica d’Alginet.

La passarel·la “Somni d’una nit” compleix enguany 4 edicions. Al principi estava previst que es realitzara el passat 14 de setembre però les males condicions meteorològiques van provocar el seu ajornament fins a aquest dissabte.

A les 9.30 h de la nit començarà la desfilada dels models en la plaça de la Constitució. Música, llums i molts nervis damunt d’una passarel·la que any a any es consolida i reuneix a més públic.
Els assistents a l’esdeveniment podran gaudir de la moda íntima de Drathais, la roba esportiva i casual de Base Esports Martin, la roba de casa de Tellar, la moda infantil Pomelo-Noadar, la moda femenina de La Dama Rosa, la perruqueria dels nostres xicotets peluts amb Demoiselles Perruqueria Canina, l’estètica de Sandra Jorge, la bellesa del saló Miralls, els tatuatges de Sir Monkey i l’alta costura amb Sabina Fuertes i la dissenyadora nacional Daluna.