Aquest diumenge col·labora amb l’Associació Espanyola Síndrome Rubinstein Taybi

Compartir:

L’associació comercial i empresarial d’Alginet ha programat, per al diumenge 1 de maig, la 8a Fira del Llibre i la Cultura a la plaça de la Constitució.

A part de gaudir de diferents estands, signatura de llibres, animació i molta cultura i oci, els visitants podran demostra, una vegada més, la seua solidaritat.

A la Fira hi hauran habilitades Bústies en cada estand  perquè pugueu fer un donatiu per a l’Associació Espanyola Síndrome Rubinstein Taybi. Aquest síndrome comporta diverses anomalies congènites (alteracions amb les quals naix el bebé). La incidència és difícil saber aquesta dada, ja que molts casos o estan mal diagnosticats o no estan registrats, però podria estar al voltant d’1 cas per cada 100.000 o 125.000 naixements, aproximadament.

L’objectiu fonamental de l’AESRT és la protecció, assistència, previsió educativa i integració social de les persones afectades per SRT i les seues famílies, en tot el territori de la nació espanyola.

Per a dur a terme tals fins, i sense perjudici d’altres activitats, s’estableix amb el caràcter d’objectiu immediat, la promoció del coneixement científic específic del SRT.

A part del donatiu, els visitants a la fira podran comprar el conte escrit per les famílies i el calendari.

També pots adquirir el conte a través d’aquest enllaç:https://www.rubinsteintaybi.es/