Comencen els preparatius per a la Fira SOC

Compartir:

El dimarts 12 de juliol a les 8 de la vesprada a l’Ajuntament es portarà a terme la reunió informativa per a tots els comerços i empreses interessats en participar en aquesta FIRA.

Des de l’Ajuntament d’Alginet, i més concretament des de la Regidoria de Comerç amb el suport de l’ADL, Alginet Qualitat i ACEAL, s’està començant a programar la pròxima edició de la FIRA SOC.

Les dates escollides seran el divendres de vesprada 16 de setembre i el dissabte 17 tot el dia acurtant els horaris i així concentrant l’oferta en un espai temps més delimitat.

Aquest any, per indicacions de la Policia Local, la ubicació canvia i es trasllada a l’Hort de Feliu.

Tal com comentava Elia Ferrer, regidora de comerç “volem que siga una Fira propera, amb productes i serveis locals o on es mostre tot allò que tenim a Alginet que és molt i molt bo: carnisseries, fruiteries, forns, menjar per a emportar, perfumeries, tendes de roba, joieries, sabateries, agències de viatges, empreses de telecomunicacions, associacions esportives, culturals, solidàries, empreses de fusteria, subministraments, pintures ecològiques, automoció, reciclatge…”

A més hi hauran activitats d’animació, tallers i mots esdeveniments més que s’estan programant.