La CEA instal·la plaques solars d’autoconsum a l’empresa internacional Gallart i Bosch i augmenta la capacitat de producció de la cooperativa

Compartir:

Com ja havia anunciat el Grup de la Cooperativa Elèctrica d’Alginet, s’obria una nova secció de negoci i començava a fer instal·lacions de plaques solars a empreses i particulars que desitgen passar-se a l’autoconsum i crear la comunitat energètica La COLMENA.

L’empresa Gallart i Bosch ubicada al polígon sud d’Alginet ha confiat en la CEA per fer aquest treball i així poder generar-se la seua pròpia energia abaratint els costos de la factura i ajudant al medi ambient.

Per això s’han instal·lat al sostre de la nau plaques fotovoltaiques que aconseguisquen els resultats esperats i on prèviament, els professionals de la CEA han dut a terme un estudi de consum específic per a GBV AGRÍCOLA.

A més a més, s’ha continuat amb el projecte del Grup CEA de crear La COLMENA, una comunitat energètica local que atenga tot el procés de manera integrada del fet energètic, és a dir, la producció la comercialització i la distribució.

Des del Grup CEA es continua instal·lant en diferents espais plaques fotovoltaiques per a aconseguir més plantes de producció fotovoltaica pròpies que permeten tindre tot el control sobre la llum i beneficiar així al soci de la CEA.

Cal recordar que ja s’ha començat en la instal·lació d’aquests espais. Al sostre de Gallart & Bosch també s’ha arribat a un acord amb l’empresa per a disposar d’espai per a aquest objectiu.

Amb aquest nou acord, la planta de producció fotovoltaica va creixent i es suma a la que ja està instal·lada al sostre de les naus de la CEA ubicat al polígon nord.