La pizzeria Venezia ha aconseguit fer 5 podiums al campionat d’Espanya de pizza gurmet.
Marc de la Concepció es va proclamar subcampió d’Espanya en pizza clàssica amb una pizza, que en el seu moment inventà el seu cap com la pizza del mes de juliol: “ La Random di estate». Una pizza amb una mescla molt atrevida de sabors amb salmorejo, pernil ibèric, ous de guatla, formatge manxec, pimentó en salmorra, crostons i oli d’oliva verge extra.
José Luis Galán, va quedar tercer en pizza clàssica i tercer en pizza alla pala amb dues pizzes molt originals, una amb sobrassada, formatge de cabra, ceba morada adobada i emulsió de mel i oli ove i una altra amb mozzarella fior di latte, pastrami, ruca, pate d’olives, stracciatella fumada, tàpera fregida i rovell d’ou de guatla macerada en salsa teriyaki.
Totes les pizza elaborades en el campionat eren amb la massa utilitzada en la pizzeria amb 32 hores de fermentació estil més romà amb poc corniccione i molt cruixents.
En les categories d’habilitat i venint de la pizzeria que dirigeix el 4 vegades campió del món de freestyle, Francis Tolu, el resultat va ser plata per a Marc de la Concepció, bronze per a Pau Lozano i la quarta posició per a Aaron Galán. Com a dada important comentar que els 3 portaven tan sols un mes des que van aprendre acrobàcies i van tindre el valor de presentar-se a un certamen d’aquestes característiques.