Torna el Teatre al Modern per a la lluita contra el Càncer

Compartir:

El dissabte 17 d’octubre,  i amb aforament limitat per les mesures sanitàries, Paloma Escandell, Amparo Simón, Remé Carbonell i Ángeles Pérez interpretaran l’obra Atra bilis.

Les entrades anticipades es poden adquirir a la parada de l’Associació de Lluita Contra el Càncer, ubicada al mercat Municipal de 17.30 h a 20 h.

El donatiu de 3 € anirà destinat a la lluita contra aquesta malaltia.

L’obra començarà el dissabte a les 8 de la vesprada i els espectadors gaudiran d’humor negre inspirat en l’Espanya profunda on, en el caseriu del senyoret del poble, en la vetla d’aquest últim, queden quatre dones soles; una vídua atrabiliària, rica i rancuniosa, a seua germana major, verge i rancuniosa, la seua germana menor, idiota i rancuniosa i la majordoma, bona gossa i com no, rancuniosa.

En aquests moments tan durs ixen a relluir tradicions, creences, draps bruts i com no, rancors. Atra bilis és una comèdia, que frega l’esperpent, girant en la creença que l’ésser humà envellia fins a la mort i des d’aqueix moment rejovenia fins a desaparéixer, podent detindre el cicle mitjançant el ritual oportú, en el moment oportú. Atra bilis, humor negre per a «quan estiguem més tranquil·les».