Julio Palau i Adrià subcampions del Trofeu President Diputació de València

Compartir:

El diumenge 28 de juliol, el Frontó Municipal José Antonio Montesa d’El Puig va ser l’escenari per viure la gran final de l’Open de Frontó- Trofeu President Diputació de València.

En la pista l’Alginetí Julio Palau amb el seu company Adrià, representants de l’Ajuntament de Quart de Poblet amb el color blau contra la parella de rojos formada pel 5 vegades campió Lluís de la Vega i Saúl representant a Almussafes.

La superioritat que havien demostrat De la Vega i Saúl fins a la data va acabar el partit amb un marcador que mostrava un 41-19 davant Julio Palau i Adrián.

L’alginetí, que era la primera vegada que arribava a aquesta final comentava que “érem sabedors que era molt complicat guanyar. És un frontó que té les seues peculiaritats i si no el tens molt tocat, com m’ha passat a mi, és complicat de jugar. Estic trist pel resultat, però per a ser el primer any que joc estic content d’arribar a la final”, comentava Julio Palau.

L’alcaldessa d’Alginet i el regidor d’esports van assistir al partit per donar suport a l’alginetí, així com membres de la coopració.