Alginet celebrarà el seu últim dia de festes amb la tradicional processó de Sant Josep

Compartir:

Últim dia de les festes majors d’Alginet on, des del dilluns, els alginetins i alginetines han pogut assistir als tradicionals sopars de la carretera, discomòbils, esmorzar, jocs, espectacles i molta diversió als carrers de la localitat.

Hui diumenge, després de realitzar ahir la tradicional cavalcada i un musical, és moment de tornar a Sant Josep a l’ermita per a posar punt final a les festes.

A les 19.30 h es realitzarà la solemne processó al patró d’Alginet on hi haurà representació de danses com els pastorets, arquets, nanos, carxofa i bastonets. La Muixeranga d’Alginet aquest any estarà acompanyada de la Muixeranga de Xàtiva reunint a quasi 100 muixeranguers que faran la festa més gran.

En la part religiosa hi haurà banderoles, creu processional, fidels amb els ciris, personatges bíblics, cirialots, festersi autoritats.

La processó recorrerà diferents carrers de la localitat per a arribar a l’ermita on, en deixar a Sant Josep al seu interior, un castell de focs d’artifici ficarà punt final a les festes del 2024.