L’alginetina Esther Romero Burches tercera a la 10 k de Ponle Freno

Compartir:

Amb un temps 43 minuts i 27 segons, la corredora del Club Fisiomecu-gersalusport d’Alginet travessava la meta de la cursa realitzada el diumenge 20 de juny a València.

Un temps que la situava en la segona posició de la general femenina dels 10 quilòmetres. Ponle Freno tornava a encetar les curses a València després de la parada causada per la COVID-19. Tot el recaptat anirà destinat a l’hospital de paraplègics de Toledo.

Amb 24 anys i dos anys corregent per a Esther ha sigut tot una il·lusió tornar a les carreres. “Després de la pandèmia participar en aquesta carrera ha sigut molt gratificant, ja que hi tenia molta il·lusió. Tanmateix, he batut el meu rècord personal en carreres de 10 km quant a la velocitat i, després de tant d’entrenament ha sigut una experiència “màgica”. Ademés, poder ajudar en una bona causa com són els accidents de tràfic ha sigut molt positiu. Ara seguiré treballant per seguir millorant i preparant la mitja marató Trinidad Alfonso que es realitzarà a l’Octubre a València”.