Estrena del pasdoble Alginet a Pascual Pérez Chovi

Compartir:

El dissabte 22 de febrer a les 20 h, el Teatre Modern va ser testimoni del concert de cloenda del 125 aniversari de la SAMA. Un any intens que culminava ahir en una data per a recordar: l’estrena del pasdoble Alginet a Pascual Pérez Chovi del compositor Juan Bta. Meseguer Llopis.

Aquest pasdoble és un encàrrec de l’Ajuntament d’Alginet a l’esmentat compositor per a homenejar al mestre Pérez Choví, rubricant així l’aportació que durant els diferents actes del 125 aniversari ha vingut brindant a la SAMA.

El concert començava amb la veu en off de Magda Añon que, unt a una projecció d’imatges de la SAMA feia un repàs de la Societat Artística.

Acte seguit, el president de la SAMA Voro López recordava l’any viscut i agraïa la tasca realitzada per tots i totes al mateix temps que entregava al regidor de cultura, Vicent Gaya, una placa en record del 125 aniversari, perquè s’ubique a l’Ajuntament.

Després era moment d’escoltar la peça La Danza del molinero de Manuel de Falla que va ser coreografiada per la ballarina Eugenia Morera. Continuava el concert amb la peça La Artística d’Alginet i La Boda de Luís Alonso.

La segona part començava amb unes paraules del regidor de cultura, Vicent Gaya que va fer entrega al compositor Juan Bta. Messeguer Llopis, autor del pasdoble Alginet a Pascual Pérez Chovi, d’un record d’aquest dia. Per la seua part, el compositor va fer entrega al regidor, president de la SAMA i familiars de Pascual, les partitures del pasdoble.

El director de la SAMA Carlos Aguado, va cedir la batuta a Juan Bta. Messeguer per tal que dirigira la banda per interpretar per primera vegada el pasdoble dedicat a Pérez Chovi.

El concert continuava amb la Cabeza compostizo, Los últimos días de Troya i com no podia ser d’un altra manera amb la peça Pepita Greus.