A partir del 8 de juny matriculem als nous escolars des de casa

Compartir:

El coronavirus ha modificat la nostra manera de vida i de realitzar les gestions com és el cas de la matriculació dels nostres xiquets i xiquetes de qualsevol etapa educativa per al pròxim curs 2020-2021 que s’incorporen a un nou centre.

Aquest any es realitzarà via telemàtica des de les nostres cases a través de la web que ha creat la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Per fer la matriculació dels xiquets i xiquetes que s’escolaritzen per primera vegada en Infantil de 3 anys, així com per a aquells estudiants que inicien un cicle formatiu d’FP o volen cursar 1r de Batxillerat, les famílies únicament necessiten tindre a mà el DNI o NIE per a obtenir la clau d’admissió necessària per a fer aquesta tramitació que es farà, majoritàriament, a través d’Internet.

Cal recordar que el procés d’admissió en nous alumnes d’Infantil i Primària es farà del 8 al 16 de juny i en la resta d’etapes del 17 al 25 de juny.

Al cartell confeccionat pels 4 centres educatius d’Alginet es poden seguir les pautes per fer la matrícula telemàtica. A més cada centre disposa d’un número de telèfon per preguntar dubtes.

A més es pot demanar cita prèvia a partir del 27 de maig a cada centre si necessiten ajuda per fer els tràmits.

Al següent enllaç podeu resoldre tots els possibles dubtes:
https://portal.edu.gva.es/telematricula/