ACEAL activa la campanya dels 3.000 euros

Compartir:

Un any més, ACEAL aposta per posar en marxa la coneguda campanya dels “3.000 euros”. Aquest any, com a novetat hi haurà 3 premis de 1000 euros cada un i per tant tres afortunats.

El dia del sorteig també es sortejaran cistelles i regals per al public present. Una campanya en què, aquest any, participen 50 establiments d’Alginet de diferents sectors. La dinàmica continua igual que
altres anys. En fer les compres als comerços associats adherits a la campanya, el client rebrà unes paperetes que omplirà per a participar al sorteig de 3.000 euros. La duració de la campanya serà del 2 de desembre fins el 6 de gener.

El sorteig es realitzarà el dia 7 de Gener a les 21:00 hores en el Salo d’Actes de la Casa de la Cultura, sent l’accés lliure, els dies 8,9,10, i 11 es gastarà l’import del premi. Hi haurà 3 premis de 1000 euros cada un i per tant 3 afortunats, que hauran de gastar aquest import en una setmana, gastant un màxim de 200 euros per establiment associat. Aquesta campanya es realitza amb el recolzament d’Unió Gremial, la Generalitat Valenciana i la Regidoria de Comerç.