AECC Alginet i Consum tornen a unir-se en la campanya de “La compra de la teua vida”

Compartir:

El dissabte 4 de febrer és el dia internacional contra el càncer. Un any més Consum Alginet s’ha sumat a aquesta campanya d’àmbit nacional que té com a objectiu recaptar fons per a la investigació d’aquesta malaltia.

Des de hui divendres fins al pròxim 12 de febrer i amb l’ajuda de membres de la Junta local d’AECC Alginet, els clients que realitzen la seua compra en aquest establiment podran fer un donatiu en les mateixes caixes en pagar la seua compra.

Totes les donacions monetàries recaptades al llarg del període de la campanya aniran íntegrament a l’Associació Espanyola contra el Càncer per a recolzar la investigació i finançar els serveis de suport a pacients i familiars.

A més de la campanya per a recaptar fons, la presidenta d’AECC Alginet va estar ahir en Ràdio Alginet per fer una crida de conscienciació a tots i totes per a mantenir un estil de vida saludable, incloure l’atenció de psicooncologia al sistema sanitari públic i ampliar la protecció davant el tabac i els cigarrets electrònics.

Podeu veure l’entrevista al següent enllaç: