Al voltant de 100 participants a la tercera Volta a Los Lagos

Compartir:

El dissabte 10 de juny, a les 7.30 de la vesprada començava la tercera volta a Los Lagos. Una cursa que va per la seua tercera edició i que està organitzada per l’associació de propietaris de Los Lagos amb el suport del Club d’Atletisme, Ajuntament i comerços i empreses locals.

Amb un corregut de dues modalitats, els corredors, acompanyats per protecció civil i policia començaven la tercera edició.

En la cursa de 4 quilòmetres, dels 60 participants, el primer a travessar la meta va ser Juanba Sánchez, seguit per Agustín Peña i Luis García.

En la modalitat femenina, la primera a completar el circuit va ser Monica Pilco, seguida de Sandra Rico i Maria Espert.

En la cursa de 2 quilòmetres i mig adreçada a la modalitat infantil i als senderistes, el primer infantil en passar la meta va ser Sergi Chenoll seguit per Vega Bailén i Lea Bailén.

Una vesprada d’esport, natura i molta germanor.