Alginet es prepara per a la 9a Fira SOC d’Alginet

Compartir:

El 16 i 17 de setembre està previst portar a terme a la localitat d’Alginet la Fira SOC. Una fira que ja va per la seua novena edició i que busca traure al carrer tota l’oferta comercial, empresarial, artesanals, gastronòmica i d’oci de la localitat.

Aquest any la fira es realitzarà a la zona de l’Hort de Feliu. Al llarg de dia i mig els assistents podran visitar els més de 30 expositors, gaudir de les actuacions en directe, participar en els diferents tallers que hi han programats o pegar un mosset amb la gastronomia de la Fira.

SOC està previst que s’inaugure el divendres 16 a les 7 de la vesprada. En visitar els expositors per part de les autoritats, es podrà gaudir d’una actuació de la Muixeranga d’Alginet, l’actuació del grup Hip-Hop Gimnàs Cronos i per a tancar la nit del grup local La Pell en Borró i B 13.

El dissabte la fira tornarà a obrir les portes a les 10 del matí. Tant divendres com dissabte, hi haurà animació infantil i tallers per als més menuts de la casa.

A les 10 del matí hi ha previst una exhibició del Gimnàs Cronos seguida per una del Centre Karma on, els assistents que ho desitgen podran practicar el ioga i els hipopressius.

Al llarg del matí, els visitants podran degustar les tapes i menjars preparats per Lluna de Maduixa i Peter Park amb la beguda dels Festers 2023. Per poder consumir al recinte firal caldrà adquirir els tiquets de consumició a l’estand dels festers.

A les 5 de la vesprada del dissabte, SOC torna a posar-se en marxa i Alitenat serà l’encarregada de realitzar una exhibició dels Bols Tibetans i de risoteràpia. A les 7 de la vesprada, Bon Apettit realitzarà un taller de cuina vegana. El ritme vindrà a les 8 amb la classe exhibició de Jesús Benavent i la nit finalitzarà amb una actuació de discjòquei.

Dia i mig intens amb multitud d’estants participants, associacions locals i gastronomia.

h