Alginet es prepara per a la gran cursa contra la leucèmia infantil

Compartir:

El dissabte 26 d’octubre Alginet s’uneix per a participar en el moviment més gran escolar contra la leucèmia infantil, el projecte de la Fundació Unoentrecienmil que es porta a terme des del 2014.

L’agrupació de les AMPA d’Alginet estan organitzant aquest esdeveniment a la localitat i que porta el títol “La Volta al cole”. Una campanya que es realitzarà simultàniament a més 660 centres educatius de tot el país el dia d’abans però que a Alginet s’ha volgut realitzar el dissabte 26 d’octubre, ja que “ es tracta d’una activitat que un centre del poble ja va participar en l’edició anterior. Els pares comentaven en aquell moment que si haver estat en cap de setmana podrien participar juntament amb els seus fills. L’Agrupació de les AMPA d’Alginet, va considerar que seria una bona opció celebrar-la cap de setmana, d’aquesta manera pot participar tot el poble amb el consegüent increment de recaptació, que és al cap i a la fi, el més important d’aquesta activitat. Pensem que pot estar una jornada molt gratificant per menuts i majors, ensenyarem als nostres fills el valor de la solidaritat en aquests temps on les preses i rutina ens dominen la vida”, explicava Mirta Molina membre de l’agrupació organitzadora.

L’esdeveniment consisteix en una cursa solidària i participativa on grans i menuts correran 3 quilòmetres el 26 d’octubre a les 17.30 h des de la plaça de la Constitució, perquè els xiquets malalts de leucèmia sàpiguen que la societat lluita per trobar una cura a la seua malaltia.
Una jornada familiar on recaptar fons destinats al projecte d’investigació que la Fundació finança cada any. El preu de la inscripció per dorsal és d’1€ que es faran prèvies a la cursa que eixirà des de la plaça de la Constitució. Els xiquets i xiquetes participants tindran un regalet. A més hi haurà venda de polseres solidàries i els cordons daurats amb els quals la selecció espanyola de bàsquet va guanyar el mundial.
Una gran festa esportiva, musical i solidària on col·laboren la Muixeranga a l’escola amb el suport de Muixeranga Alginet, Skandalo, Battucada Alginet, Club d’Atletisme d’Alginet, San Patricio, I més, Cajamar, CEA, Anitin, Regidoria d’Esports i la Veu d’Alginet.