Alginet es prepara per a un cap de setmana ple d’activitats

Compartir:

Les bones dades de la pandèmia i les festivitats que es presenten per a aquest cap de setmana han fet que els esdeveniments a la localitat d’Alginet s’incrementen.

El dissabte 9 d’octubre, dia festiu per a tots els valencians, els actes començaran a les 11 del matí amb la processó cívica que eixirà des de la plaça del País Valencià per Ofrenar la corona de Llorer al carrer Jaume I, després es continuarà cap a l’avinguda del 9 d’octubre, acompanyats del Quadre de Balls Populars, la Muixeranga, SAMA i comissions falleres.

A les 11 h del matí es portarà a terme al carrer Venerable Beferull una partida de Galotxa entre Salva i Guillem contra Adrià, Pau i Sergi.

A les 6 de la vesprada començarà la programació prevista per l’Agrupació local de Penyes Taurines d’Alginet amb  el concurs de 12 vaques a la recerca de la millor vaca a la plaça de bous.

A les 8 de la vesprada, al Teatre Modern, continuarà la XIV Mostra de Teatre Amateur “Vila d’Alginet” amb l’obra Un mes tu, un mes jo d’Antonio Arbeloa de la companyia Amigos del teatro. Les entrades donatiu van destinades íntegrament a l’associació de lluita contra el càncer.

A les 8 de la vesprada, a l’Hort de Feliu, la Junta Local Fallera portarà a terme el mig any faller. Un sopar que reunirà a les 6 comissions falleres i que estarà ambientat pel monologuista Òscar Tramoyeres.

El diumenge 10 d’octubre continuaran els bous a les 6 de la vesprada amb el desafiament per províncies amb Fdo. Machancoses, La Espuela i La Paloma.

El mateix diumenge, a les 7 de la vesprada, al parc de l’Hort de Feliu  l’agrupació Musical de Veterans Ribera del Xúquer  oferirà un concert dins la XVII Campanya de Concerts d’intercanvis culturals.