Alginet perd a un gran faller

Compartir:

El divendres 29 de juliol, el poble d’Alginet rebia la trista notícia d’una mort prematura. Miguel Ángel Ramos Burches, president de la Falla La Manta al Coll i exregidor de l’Ajuntament ens deixava amb 51 anys.

Des de La Veu d’Alginet compartim les paraules que la seua comissió de falles li ha dedicat. Descanse en pau.

“No són fàcils les paraules que hui traguem del més a dins de nosaltres. No és gens fàcil escriure el que La Nostra sent en aquests moments.
Més de 20 anys portem fent escrits, fent falla, fent amics, fent casal… però sempre guiats per tu, pel nostre Gran President.
Dir adeu no podem, uns fins a sempre és el que intentem…
A tu, que creares i feres créixer aquesta falla. Tu, que des de 1999 ens has ensenyat anar cap endavant. Tu que fores eres i seràs el nostre Estimat President.
Ja res podrà ser el mateix, el casal quedarà més gran que mai, la falla no tornarà a ser mai la mateixa, però per tu intentarem que es parega al màxim a tot allò que de tu hem heretat.
On vages, gaudeix de les falles com el gran faller que eres, gaudeix de La Nostra i guia’ns i acompanya’ns en tot per favor, no ens soltes de la mà, et necessitem.
El teu micròfon ressonarà per sempre als nostres cors i la teua càmera i fotografies ens recordaran sempre la gran persona i amic que eres.
Som un poble Faller amb sentiment de Germanor, totes les comissions ploren la teua partida i de segur que a partir d’ara seràs el millor castell que ens il·luminarà el cel.
DEP Migue, el nostre estimat Presi”