Alginet realitzarà per primera vegada una processó en honor a la Mare de Déu

Compartir:

Aquest mes de maig, Alginet realitzarà per primera vegada una processó en honor a la Mare de Déu dels Desemparats, patrona canònica de la vila d’Alginet des de 1994.

“El motiu que la festa es realitze enguany d’una forma més especial és deu a què la Junta de la Confraria de la Mare de Déu, veient la necessitat de restauració, la falta de realisme i de bellesa estètica que presentava la imatge van decidir restaurar-la. A més aquest mes de maig la diòcesi de València comença l’any jubilar en honor a la Mare de Déu dels Desemparats, perquè es celebra el centenari de la seua coronació”, explicava el seminarista Paco Espert Arnàndis

Des de la Junta s’han preparat diferents actes que començaran, el pròxim 1 de maig a les 12 del migdia, amb la missa i benedicció de la imatge acabada de restaurar.

El dimecres 4, dijous 5 i divendres 6 es portarà a terme un Tridu en el seu honor, amb rosari, missa i cant de l’himne.

Com a colofó d’aquesta celebració, el dissabte 7 de maig, a les 18:00 h la Parròquia s’obrirà perquè tot aquell que desitge portar flors a la patrona.

Seguidament, a les 19 h es procedirà a realitzar la solemne eucaristia que serà cantada.

Ja a les 20 h, la imatge restaurada de la Mare de Déu, eixirà de la parròquia amb una solemne processó per a finalitzar amb un castell a la plaça del poble.