Amadeo Blasco imparable a Longwood

Compartir:

En els seus quatre anys com Lancer, Amadeo Blasco ha portat quasi sense ajuda el programa de tennis masculí de Longwood a noves altures.

El 16 de juny, l’alginetí va tornar a posar el tennis Longwood en el mapa en la Conferència Big South que va honrar a Blasco amb dos llocs en l’Equip All-Decade de Tennis per a Homes Big South.

Amadeo s’ha convertit en un dels quatre jugadors a guanyar tant senzills com dobles en la llista dels millors jugadors de tennis de la lliga de 2010-19.

Els premis de tota la dècada són conseqüència d’una carrera rècord per part de l’alginetí, que ha estat reescrivint els llibres de rècords de Longwood des que va ser nomenat Big South Freshman en 2017.

Fins i tot amb la meitat de la seua temporada sènior 2020 cancel·lada a causa de COVID- 19, ha acumulat un rècord de 96-27 i una marca de dobles de 75-29, la qual cosa el va col·locar en el cim de les taules de classificació de tots els temps de Longwood per a victòries individuals i percentatge de victòries, i dobles victòries i percentatge de victòries.

Blasco, és el primer Lancer en la història del programa a guanyar tres premis consecutius del primer equip del All-Big South. A més, Amadeo ha sigut classificat com a jugador individual a nivell nacional per la Intercollegiate Tennis Association dues vegades, la qual cosa ho converteix en el segon Lancer a rebre aqueix reconeixement i el primer a fer-lo en dues temporades diferents.

Imatges https://longwoodlancers.com/