Azael Tormo Muñóz guanya el I Concurs de composicions Pasdobles Pascual Pérez Choví

Compartir:

El dissabte a les 8 de la vesprada començava al teatre Modern d’Alginet l’acte protocol·lari del nomenament pòstum de Fill adoptiu de la localitat al mestre Pascual Pérez Choví. Després de les paraules del regidor de Cultura, Vicent Gaya i l’alcalde d’Alginet, Jose Vicente Alemany, la néta de Pascual Pérez Chovi va rebre una placa en record del dia que el seu iaio va ser nomenat Fill adoptiu.

Tot seguit l’acte va continuar amb el lliurament de premis del I Concurs de composicions de Pasdobles Pascual Pérez Choví organitzat per la Societat Artística Musical d’Alginet pels seus 125 anys d’existència.

De les 18  composicions presentades, 5 d’elles van ser les interpretades per la SAMA. Una vegada escoltades pel públic assistent i el tribunal format per: Mercedes Padilla Valencia, catedràtica de direcció del Conservatori Superior de Madrid; Vicente Soler Solano, Director de la Banda Municipal de Badajoz; Juan Gonzalo Gómez Deval, Compositor; Vicent Gaya, regidor de Cultura i Voro López, president de la SAMA, van ser els encarregats d’elegir les obres guanyadores.

A les bases del concurs s’explicava que els títols dels 3 pasdobles guanyadors serien elegits pels músics, per tant, la tercera composició guanyadora que va rebre un premi de 500 € va ser la de Sergio Infante amb Larperezpi que per decisió dels músics passa a anomenar-se Alfonso Lozano “ El borrasca”.

El segon premi dotat en 800 € va ser per a Manuel Castrejon amb la composició Sombras del Castañar que canvia al nóm de Fidel Ramírez “El tauter”.

La composició guanyadora d’aquest I Concurs, dotada amb 1.200 € patrocinats per l’empresa Baixens, va ser la d’Azael Tormo amb Flores de Papel que s’anomena ara Miguel Espert “El Gallet”. El concurs va finalitzar escoltant de nou l’obra guanyadora i el pasdoble Pepita Greus.