Bars i restaurants d’Alginet comencen a obrir les primeres terrasses

Compartir:

Des del dilluns els bars i restaurants d’Alginet ja han pogut començar a obrir les seues terrasses encara que en aquesta fase està limitada a la zona exterior amb una capacitat d’aforament del 50% per tal de mantenir la distància de seguretat entre clients.

L’ajuntament ja va anunciar a la reunió establerta amb els hostalers el seu objectiu d’intentar limitar al màxim les pèrdues econòmiques que tenen els establiments i per aquest motiu ja van anunciar que permetrien ampliar l’espai de les terrasses perquè el 50% de l’aforament permés poguera ser el més alt possible a la capacitat de taules dels establiments en aquells llocs on és possible i mantenint també espais de trànsit de vianants.

A més des de la Regidoria d’Hisenda s’ha preparat unes bases per a atorgar una subvenció de manera que la taxa d’ocupació de via pública de les terrasses quede a càrrec de l’Ajuntament.

Els clients poden anar a gaudir de les terrasses en grups màxims de 10 persones i en l’horari d’obertura dels establimet.