Campanya de conscienciació contra la violència de gènere digital entre adolescents

Compartir:

Segons les dades publicades per l’Institut Nacional d’Estadística sobre Violència Domèstica i Violència de Gènere de 2019, la taxa de víctimes menors de 18 anys ha augmentat un 6,2% respecte a l’any anterior.

S’ha passat de 677 víctimes en 2018 a un total de 719. Save the Children ha alertat a través de les seues xarxes socials que la violència en adolescents és una de les que més creix. Segons l’INE, s’ha passat de 677 víctimes menors de 18 anys en 2018, a 719 l’any 2019.

Des de la Regidoria de Policia coordinats amb la Unitat de Serveis d’Assistència Familiar de la Policia Local d’Alginet s’ha programat una campanya en les xarxes socials amb l’objectiu d’eradicar i previndre la violència de gènere entre adolescents. Amb els missatges que es llançaran per les xarxes socials es busca que l’adolescent puga distingir entre una relació afectiva i una dependència destructiva i conscienciar les joves de la necessitat de denunciar i no tolerar situacions de maltractament o discriminació. #Nomesviolenciadegenere #policialocalalginet