Cap de setmana intens per al Club Atletisme Alginet

Compartir:

El Club d’Atletisme d’Alginet ha viscut un cap de setmana replet d’activitats

El divendres 4 de novembre es va celebrar a la localitat de Carcaixent la Gala Final del X Circuit Ribera del Xúquer de carreres populars, on es van entregar els trofeus als guanyadors del circuit.

Entre els premiats va haver-hi quatre membres del club Atletisme Alginet. Ramón Bermejo, tercer classificat en la categoria Veterà A, Luís García que va quedar tercer classificat en categoria Veterà B, Isabel Tercero, tercera classificada en la categoria junior i Núria Gómez com a segona classificada en categoria Cadet.

Enguany el Club Atletisme Alginet ha fet una molt bona campanya en aquest circuit de curses populars, que s’organitzen per diverses localitats de La Ribera.

El dissabte 5 de novembre el club es va desplaçar fins a la ciutat de Terol, per a participar en la XVIII edició de la Mitja Marató Ciutat de Terol, 14 km i 7 km.

Unes curses que van tenir el punt d’eixida i d’arribada a l’emblemàtica plaça del Torico.

El Club Atletisme Alginet va putjar al podium per a recollir el premi al club més nombrós de la cursa, amb una participació en les distintes distàncies d’un total de 16 membres del club (12 atletes en les categories masculines i 4 en les femenines). Individualment, va destacar l’actuació de Luís García, que va quedar 4° classificat de la general en la prova de 14 quilòmetres.