Cercle Idea presenta al seu candidat

Compartir:

El dimecres 22 de maig, a les 8 de la vesprada a la Casa de Cultura es va fer la presentació de la candidatura a les pròximes eleccions municipals del grup Cercle Idea.

Cal recordar que el 2011 IdeaAlginet va obtindre el 6,31 % dels vots amb 1 regidor, va participar a la moció de censura i va dirigir la regidoria d’Hisenda, Indústria i Comerç.

El 2015 en anar com a Cercle Idea van obtindre el 8,56 % dels vots amb 1 regidor, Carles Bayarri que porta des del 2007 a la política local, i estan com a grup de l’oposició al govern actual.

Per a aquest eleccions Iniciativa d’Esquerres d’Alginet i PODEM Alginet revaliden la fórmula de treball conjunt que han portat a terme durant la legislatura que està a punt d’acabar, i l’amplien amb la incorporació d’Esquerra Unida.

A l’acte central de campanya de Cercle Idea Alginet va assistir la diputada de Unides Podem, Maria Teresa Pérez Diaz i l’excoordinador general d’EUPV Ignacio Blanco Giner. Finalitzats els parlaments també van intervenir, Llucia Bosch Micó que va en la quarta posició de la llista,  Bernardo Pascual Briz en tercera posició i Eduardo Cuartero Castillo que aquesta vegada va de numero 2.

Tancava l’acte el cap de llista i candidat a l’alcaldia Carles Bayarri que demanava el vot per a aquesta unió de Cercle Idea formada per Unides Podem-Idea-Esquerra Unida.

 1. Carles Bayarri Calatayud
 2. Eduardo Cuartero Castillo
 3. Bernat Pascual Briz
 4. Llucia Bosch Micó
 5. Maru Roig Sanchez
 6. Kiko Rodriguez Selfa
 7. Loles Alejos Añon
 8. Ramón Bermejo Santa
 9. Daniel Navarro Boils
 10. Alicia Toledo Mañó
 11. Helena Bosch Mendoza
 12. David Sánchez Garcia
 13. Dori Roig Pérez
 14. Encarna Roig Pavia
 15. Luís Miquel Guillen Hervás
 16. Jesús Sanféliz Miralles
 17. Amparo Ausina Monfort

SUPLENTS:

 1. Ricardo Martínez Barberá
 2. Quico Rangel Garcia
 3. Eva Martínez Jiménez