Comença a agafar forma el club de Fotografia Alginet

Compartir:

Els aficionats a la fotografia ja disposen a Alginet d’un espai on compartir la seua pasió. Alfonso Saldaña, aficionat a aquest art, impulsat i recolzat per altres enamorats d’aquesta afició s’han animat a crear aquest punt de trobada i que des de La Veu d’Alginet s’ha apadrinat.

Saldaña, que forma part d’altres grups de fotografia, comentava a La Veu d’Alginet “que ja feia temps que volia fer aquest club però sempre m’ha faltat l’impuls. Les circumstàncies han fet que altres amics de la fotografia s’interessaren per aquest club i això ha fet que ens decidirem a crear-lo”. “El club té pocs dies de vida i ha començat amb la creació de la pàgina de Facebook @clubdefotografiaalginet i un grup de WhatsApp on anem incloent a la gent interessada que a hores d’ara ja som 16 persones en 7 dies, explicava Saldaña. .

“L’objectiu és que tota aquella persona que li agrade, independentment de la càmera que tinga, s’unisca a aquest club i així poder anar formant-nos uns als altres, coneixent noves tècniques, realitzant cursos, xarrades, tallers, eixides, fer exposicions al poble, entre altres temes. Al club hi haurà gent experta, altres que s’inicien en aquesta afició, però tots són benvinguts”.
Per als interessats poden contactar amb el Club a través de Facebook o al 606974255