Comencen les competicions de futbol 8

Compartir:

Aquest cap de setmana, els equips de futbol 8 han començat les competicions de lliga. Una lliga que ve marcada per la situació sanitària actual.

Els jugadors de l’escola de Futbol d’Alginet han començat aquest primer encontre amb energia i ganes.
Al llarg del dissabte i el diumenge, 23 equips blavets han tornat a la gespa de l’ermita i d’altres camps d’altres localitats.

Querubins, prebenjamins, benjamí, aleví, femení, infantil, cadet i juvenil han sigut els protagonistes de les jornades.

Per motius de calendari, el començament de la lliga s’ha retardat unes setmanes, ja que estava previs, en un primer moment, començar a principis de novembre.

“Des del Club s’espera que Federació i Sanitat apleguen a un acord aquest dimarts i el públic puga veure els encontres amb tota normalitat. Esperem que seguint les mesures de seguretat i els protocols marcats per cada ajuntament, els pares i familiars puguen entrar a les grades a veure als seus xiquets, ja que, els xiquets necessiten que els pares estiguen en les grades i sentir-se recolzats.
El futbol no és el mateix amb aficionats que sense aficionats. Es perd eixa essència i som conscients que estem parlant d’una situació complicada, però el que no pot ser és que per no poder entrar la gent s’amuntonen fora i siga pitjor”
comentava Fernando Garcia, director de l’escola.

Des de l’equip directiu de l’escola s’espera que la temporada vaja bé i se suspenguen el mínim de partits per la situació actual sanitària i la lliga es porte a terme amb total normalitat.