Comencen les obres al barranc de la Forca

Després que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer donara l’autorització a l’Ajuntament d’Alginet per a començar les obres d’ampliació del pas del barranc de la Forca al seu pas pel carrer Trullàs i fets els tràmits burocràtics requerits, a finals de desembre han començat les obres d’aquest barranc que, en arribar al camí Trullàs, s’obstrueix provoca que quan plou molt, la zona s’inunda impedint el pas de vehicles i provocant destrosses en les cases dels veïns i veïnes.

L’obra d’ampliació del pas del barranc de la Forca al seu pas pel carrer Trullàs tindrà un cost per als alginetins i alginetines de 48.000 euros.

Un obra que permetrà canalitzar l’aigua ampliant el seu pas per aquest punt passant d’un forat a uns 3 metres de cabdal.

Tal com comentava el regidor d’obres, Andrés Añón, “sabem que aquesta obra no és la solució a tots els problemes d’aigua en el poble d’Alginet. La solució seria desviar tots els barrancs a fora del poble, un obra que, pel seu cost, és a hores d’ara, impossible d’assumir.

Añón espera que “des de l’Ajuntament puga’m poder anar executant més obres, com l’ampliació del pont que segueix a aquesta actuació, per acabar o pal·liar aquesta problemàtica”.