Comencen les obres al barranc de la Forca

Compartir:

Després que la Confederació Hidrogràfica del Xúquer donara l’autorització a l’Ajuntament d’Alginet per a començar les obres d’ampliació del pas del barranc de la Forca al seu pas pel carrer Trullàs i fets els tràmits burocràtics requerits, a finals de desembre han començat les obres d’aquest barranc que, en arribar al camí Trullàs, s’obstrueix provoca que l’aigua que, quan plou molt la zona s’inunda impedint el pas de vehicles i provocant destrosses en les cases dels veïns i veïnes.

L’obra d’ampliació del pas del barranc de la Forca al seu pas pel carrer Trullàs tindrà un cost per als alginetins i alginetines de 48.000 euros.

Un obra que permetrà canalitzar l’aigua ampliant el seu pas per aquest punt passant d’un forat a uns 3 metres de cabdal.
Tal com comentava el regidor d’obres, Andrés Añón, “sabem que aquesta obra no és la solució a tots els problemes d’aigua en el poble d’Alginet. La solució seria desviar tots els barrancs a fora del poble, un obra que, pel seu cost, és a hores d’ara, impossible d’assumir.

Añón espera que “des de l’Ajuntament puga’m poder anar executant més obres, com l’ampliació del pont que segueix a aquesta actuació, per acabar o pal·liar aquesta problemàtica”.