Connectats en la COVID 19

Compartir:

El 2020 serà recordat per l’any en què el virus del COVID-19 va canviar la nostra manera de viure i de treballar.

En algun moment d’aquesta pandèmia de segur que ens hem fet la pregunta: Que haguera passat sense internet, sense les videocridades, sense el teletreball, sense wifi, sense xarxes socials que ens connecten, sense classes online en el confinament?

En un món on la tecnologia forma part de les nostres vides, aquesta crisi sanitària ens ha dut a comprovar com, internet, ens connecta els uns als altres.

Internet, en el mon laboral han suposat la continuïtat per a molts negocis gràcies al teletreball o al comerç electrònic.

Per poder facilitar el subministre d’Internet als alginetins, l’empresa de telecomunicacions AGO Telecom, filial de la Cooperativa Elèctrica d’Alginet ha reforçat les connexions de fibra òptica dels particulars per a un millor funcionament a l’hora de treballar remotament o fer videoconferències. A tots aquests clients, els han augmentat l’ample de pujada de forma automàtica 

Des que començà la crisi sanitària i l’estat d’Alarma, l’empresa ubicada a l’Avinguda Reis Católics, ha connectat a veïns i veïns per tal de poder teletreballar, estudiar o connectar-se amb el món.