Derrota immerescuda en un gran partit de l’Alginet.

Compartir:

Jornada 26.- MURO CF 3 vs UD ALGINET 1. Text Jose M. Ramón

Una derrota al camp del Muro –segon classificat- entra dins de la lògica, però esta derrota és dolorosa perquè l’Alginet va disputar un gran partit i va merèixer un millor resultat, però l’expulsió de Pedro i un autogol d’Aguado deixaren als blavets sense premi després de dominar tota la primera part i ser superiors al Muro.

Des de l’inici, l’equip de Carlos Romeu va eixir decidit a imposar un ritme alt i a deixar-se la pell en cada baló, i així va ser. La pressió dels blavets va sorprendre als jugadors locals que no van poder fer-se amb el control del partit i es veien superats. Tant clara va ser la superioritat blaveta que al minut 7 s’avançava al marcador gràcies a un gol de Ferran.

El gol blavet va descentrar encara més als locals, que no podien aplegar a l’àrea de l’Alginet i a més veien els contracolps blavets com un perill real. El Muro va tractar de desestabilitzar la defensa blaveta amb centrades des de la banda, però els defenses riberencs es mostraren molt segurs, i on no aplegaven els defenses ho feia Zubi, amb intervencions de mèrit que mantenien l’avantatge visitant.

Però el futbol és capritxós i injust, i a les acaballes de la primera part David Marí va disposar d’una immillorable ocasió per a posar el 0-2 al marcador, però va ser desbaratada pel porter local. Minuts després va ser el Muro qui aconseguia el gol de l’empat. Així que d’anar-se’n al descans amb un possible 0-2, l’Alginet empatava un partit que per ocasions i domini mereixia un resultat millor.

A la tornada dels vestidors, el partit continuava igual, amb un Alginet superior i ben plantat i uns locals que no sabien com aplegar a l’àrea blaveta. Però al quart d’hora de la represa va començar a girar-se el partit, primer amb una expulsió evitable, la de Pedro, i amb un auto-gol que posava per davant al Muro sense ser mereixedor d’este resultat.

Encara va disposar l’Alginet d’una bona ocasió per tornar a empatar el partit, però el porter local va desbaratar el xut de Kevin, i minuts més tard era el Muro qui sí aprofitava la seua ocasió per a rematar el partit i posar al marcador un 3-1 completament injust.

Amb esta derrota, la situació de l’Alginet no canvia massa i continua mantenint la distancia amb els equips de baix, i la propera jornada –després de Falles- haurà de confirmar la permanència derrotant al Llosa, fins ara el pitjor equip de la categoria, a l’Ermita. Per a aconseguir este objectiu és necessària la presència de l’afició blaveta al nostre estadi, així que tots junts recolzem a l’Alginet i celebrem la permanència un any més en Preferent.

Han jugat per la UD Alginet: Zubi, Pedro, Aguado, Ballestero, Ferran, Ferraro, Chiqui, Marí, Kevin, Veses i Chicle. També han participat Juanvi, Osca i Soldado.