Dissates al Pepita

Compartir:

El dissabte 2 de març es realitzarà el primer Dissabte al Pepita. Junts fem Escola. Volem que un dissabte al mes entre tots i totes millorem el centre.

Aquest projecte, en el qual està implicada tota la comunitat educativa de l’escola, parteix del projecte de fa dos anys «Canviem el col·le» en què l’alumnat va proposar moltes millores per al centre i junts/es podem fer-les realitat.

Així, s’han proposat uns murals per a les parets del pati interior que dona a la via del tren i un altre per al nou Espai de la Calma. A més a més de pintar i repintar altres llocs del centre. El dissabte 2 hi hagueren activitats i tallers lúdics per als xiquets i xiquetes, esmorzar de germanor i zones on col·laborar pintant per a millorar les zones de jocs dels patis.

Aquestes activitats han sortit de les idees i suggeriments que s’han realitzat en preguntar a les famílies. El nom del projecte també ha sorgit de votar les propostes de noms que es van fer.
Volem agrair la col·laboració i suport en el projecte de l’Ajuntament d’Alginet, AMPA, mestres, alumnat i famílies.

Si el Pepita vols vore lluir, al dissabte de famílies has d’acudir!! Us esperem el proper dissabte al Pepita. Junts fem Escola del tercer trimestre.