Compartir:

Text Alfonso Juan, imatges Alfonso Saldaña

ANGELS VISION-UNITS PEL BÀSQUET GANDIA, 85 (19-14-24-28)
SAFIR FRUITS ALGINET, 76 (22-19-15-20)
Dimecres passat es va disputar el partit ajornat corresponent a la segona jornada de la lliga EBA en una trobada molt disputada amb diferents alternances en el marcador, finalment Gandia tallava una bona ratxa de triomfs consecutius que portava Safir Fruits Alginet.

El primer quart el dominava al principi el conjunt local, Alginet prenia el comandament i després d’uns empats a 15 i 17 Safir Fruits Alginet tancava el primer quart amb lleuger domini de 19-22. En el segon quart després d’un empat a 28 Safir Fruits Alginet amb punts de Larry Abia i Adrián Gálvez pren lleugers avantatges fins a arribar al descans amb l’esperançador marcador de 33-41.

Després de l’intermedi el triple inicial de Miguel Martinez posa el 33-44, el domini de Safir Fruits Alginet era total, bona defensa, ràpides transicions i gran índex d’encert en el tir exterior, es produeix una jugada molt important que portaria conseqüències en la marxa de la trobada, amb 37-49 i possessió per a Alginet que no es tradueix en punts i una altra oportunitat per a obrir bretxa que tampoc s’aconsegueix amb el 42-53, a partir d’ací Gandia comença a retallar, amb el 45-55 Safir Fruits Alginet pateix en el seu joc i Gandia amb triples importants aconsegueix un parcial de 12-0 i aconsegueix arribar viu i amb el mínim avantatge de 57-56 al final de la tercera quart. En els primers minuts de l’últim quart Safir Fruits Alginet seguia patint i un Gandia embalat i aquesta vegada segur de si mateix marxa de deu 70-60, la xicoteta reacció visitant amb punts de Miguel Martinez, Adrián Gálvez i Luis Verdeguer els acosten a set i ràpidament Gandia entra en els últims dos minuts deu a dalt arribant sense sofriments i amb la trobada sentenciada al final amb el definitiu 85-76.
Van jugar i van anotar per Safir Fruits Alginet: Marcel Verdú (2), Larry Abia (15), Sergio Hernández (3), Denis Tokaev (8), Javi Dalmau (2), Miguel Martinez (19), Iván Lerín (1), Adrián Gálvez (16), Guillem Marín, Luis Verdeguer (10).

SAFIR FRUITS ALGINET, 92 (22-22-26-22)
ESET ONTINYENT, 84 (25-21-27-11)
El diumenge partit en el Pavelló Municipal d’Alginet entre el líder del grup de la lliga EBA, Safir Fruits Alginet i el cos d’Ontinyent que no és el mateix conjunt de la primera volta, perquè amb un parell de reforços, va presentar batalla fins a l’últim minut, donant una gran imatge i si segueix amb aquest nivell de joc prompte li arribarà la primera victòria de la competició.

Jornada número 16 i amb quatre trobades disputades i un interessant Fundació Lucentum-Ifach Calpe ajornat, en els altres partits es van donar aquests resultats, Tavernes Blanques va derrotar a Ucam Murcia per 72-62, Carolines d’Alacant perd en la seua pista enfront de Benidorm per 68-80, Gandia venç amoïnadament a Cartagena per 63-59 i Safir Fruits Alginet venç a Ontinyent per 92-84.

Molta igualtat en els primers cinc minuts de partit, el triple de Miguel Martinez posa un 10-9 i en els següents cinc minuts hi ha empats, lleugers avantatges per a un i un altre conjunt i en els últims segons Ontinyent tanca el primer quart amb avantatge 22-25. En els primers compassos del segon quart el conjunt visitant marxa lleugerament amb el 26-34 fruit de la seua rapidesa i bones defenses exercides, dos triples consecutius de Sergio Hernández posen el 32-37, Ontinyent amb un gran joc i molt entusiasme planta cara molt dignament, passem d’un 38-39 a estirar de nou el marcador amb el 38-44, els triples d’Adrián Gálvez i de Sergio Romero posen l’empat a 44, finalment s’arriba al descans amb avantatge visitant de 44-46.

Després de l’intermedi continua el comandament visitant i amb els punts de Denis Tokaev, Luis Verdeguer i el triple d’Adrián Gálvez s’aconsegueix l’empat a 55 i a 58, Ontinyent amb un gran joc marxa de nou 60-69, triple de Sergio Hernández i punts de Larry Abia tallen la ratxa visitant i el marcador al final de el tercer quart era un preocupant 70-73.

Safir Fruits Alginet va realitzar un gran últim quart, el parcial així ho testifica 22-11, no volia ser el primer conjunt a caure derrotat pel cos de la lliga, com diu aquest s’estava demostrant que no hi ha enemic xicotet i aquests últims deu minuts de partit entre el líder i el cos eren d’un gran nivell, empat a 73, tots aportaven, punts de Marcel Verdú, Denis Tokaev, triple de Sergio Romero que posa un tranquil·litzador 90-81 ja dins de l’últim minut i amb el definitiu 92-84, Safir Fruits Alginet certifica una victòria molt treballada i molt patida al llarg dels quaranta minuts de joc.

L’MVP del partit va ser per al jove jugador local Sergio Hernández amb 20 de valoració tècnica. Jugaren i van anotar per Safir Fruits Alginet: Marcel Verdú (4), Larry Abia (10), Sergio Hernández (14), Denis Tokaev (12), Javi Dalmau (4), Sergio Romero (6), Miguel Martinez (7), Iván Lerín (8), Adrián Gálvez (9), Guillem Marín, Luis Verdeguer (18).
Dissabte que ve dia 6 de febrer a partir de les 19.30 hores gran partit en el Pavelló Municipal «L’Illa» de Benidorm entre Servigroup Benidorm i Safir Fruits Alginet.