Dos exalumnes de música d’Alginet al conservatori Superior

Compartir:

Al Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de Valencia començarà este curs acadèmic la exalumna del centre d’estudis musicals d’Alginet  Empar Sánchez Muñoz  de 24 anys després d’haver superat la prova d’accés.

Va acabar els estudis professionals al centre d’Alginet amb l’especialitat de guitarra en el curs 2019-20. Per a Empar, passar al conservatori li suposa tindre la  certesa de seguir amb els estudis que li agraden i seguir formant-se com a músic.

A més del seu pas pel superior de música espera seguir estudiar, formar-se  i dependre.

El seus professors de guitarra han sigut Miguel Martínez en el grau elemental i Pepe Guerola i Anais Bueno en el grau professional. Ara mateix es sent molt il·lusionada per haver arribat fins ací i  està  molt orgullosa del seu professorat.

Anna Beferull Diez començarà este curs acadèmic al Conservatori Superior de Música Oscar Esplà d’Alacant. Amb 22 anys i va acabar els estudis professionals al centre d’Alginet amb la especialitat de percussió en el curs 2018-2019 i ha estudiat el Grau de mestra en Educació Primària en l’especialitat d’Educació Musical.

Per a Beferull passar al conservatori li suposa poder seguir amb els estudis i dedicar-se a la música per a poder ampliar coneixements.

Els seus professors de percussió han segut Jordi Simó als dos primers cursos del grau elemental, Ramón Llopis fins al primer curs del grau professional i Marc Sotorres en els restants cursos. A tots ells vol agrair-los tot el que ha després.

“Estes dos personetes són les primeres alumnes del centre d´estudis musicals d’Alginet que accediran al grau superior després de que aconseguira a l’any 2018 l’oficialitat del grau professional. De ahí que hem de dir que contem amb una magnífica plataforma per a que l’alumnat puga ampliar horitzons,”, explicava Voro Lopez, president de la SAMA.