El Benjamí B i l’Aleví B campions de LLiga. El Cadet B puja a 1a Regional

Compartir:

A principis de setmana la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana emetia, un comunica on donava per finalitzada la temporada 2019/2020.

Al mateix explicava com quedava la lliga dels jugadors i jugadores. Amb aquesta comunicació el Cadet B, al costat del seu entrenador Boti, aconsegueix l’ascens a la 1a Regional; el Benjamí B amb els entrenadors Sergio i Pajaro es proclamen Campions de lliga i l’Aleví B dirigits per Kike i Pascual també es proclamen Campions de Lliga.

La U.D. Alginet en el seu escrit el club felicitava a tots els jugadors i jugadores per la seua participació en la temporada finalitzada, i agraïa als mateixos i els seus familiars l’esforç realitzat, a més acordava la suspensió dels tornejos C.O.N.A.F i Vila d’Alginet 2020.
“Si aquesta localitat avança en alguna fase de desescalada en el confinament que permeta tornar als entrenaments els posarem en marxa, de manera voluntària per als jugadors, respectant en tot moment les normes que indiquen les autoritats sanitàries per a impedir el contagi del COVID19”, explicava la directiva.