El Benjamí C de la UD Alginet es proclama Campió de Lliga

Compartir:

Un altre dels equips de l’escola de futbol base de la UD Alginet torna a guanyar la lliga en la seua categoria. Aquesta vegada és el Benjamí C que ha disputat la lliga ribera 2 per a equips benjamins de segon any.

Un equip format per 17 jugadors: 1-Carles Barbera; 44-Hugo Lacuesta; 71-Cristian Iranzo; 72-Bruno Fargueta; 73-Joan Barbera; 74-Alvaro Martí; 75-Joan Marco; 76-Andreu Bosch; 79-Josep Sancho; 81-Quique Delgado; 84-Alejandro Paredes; 85-Hugo Larrañaga; 87-Yago Roger; 91-Rafa Hernández; 95-Alex Pérez; 96-Luis Núñez i; 97-Ferran Company

Un grup encapçalat per l’entrenador Carlos Ortiz i segona entrenadora Iris Verdeguer que ha aconseguit fer-se amb la primera posició. Comentava Ortiz que “des del primer moment es va crear una gran unió entre tots els jugadors on tots s’esforçaven per l’equip, amb moltes ganes d’aprendre i on el sacrifici i l’esforç tant en els entrenaments com en els partits era molt gran per part de tots ells. Al principi, no esperàvem estar lluitant per la lliga, però els partits anaven passant i les victòries s’acumulaven, les sensacions eren cada vegada millors en l’equip”.

“Cal dir que durant les 10 primeres jornades vam ser segons però en la jornada 11, la última del 2018, ens vam enfrontar al Ciutat de Cullera que fins a aqueix moment anava primer i on aconseguirem la victòria per 0-2. Aquell partit va ser un punt d’inflexió per a la confiança de tots els xiquets que veien com el seu treball en els entrenaments es transmetia després al camp. Les jornades van continuar passant i l’equip jugava molt bé, continuàvem guanyant partits i fins i tot vam estar 2 mesos sense que ens marcaren un gol. El passat 4 de maig teníem la possibilitat de proclamar-nos campions de lliga a falta de dos jornades. El partit contra l’Algemesí vàrem començant perdent 1-0, però acabem remuntant i finalitzem el partit 2-4, tancant així una temporada molt bonica en la qual acabem amb 22 partits guanyats i 2 empats, 131 gols a favor i 24 en contra” explicava Ortiz.