El Club de pescadors d’Alginet celebra la Gala de trofeus

Compartir:

El 18 de novembre, el Club de Pescadors d’Alginet va realitzar la Gala de lliuraments de trofeus als esportistes que han participat en diferents competicions i modalitats al llarg de tot l’any.

L’alcaldessa d’Alginet, Elia Ferrer, el regidor d’Esports, Alfonso Saldaña i el president del Club, Pedro Vildes, van fer entrega d’un detall en reconeixement a els esportistes que han competit al campionat d’Espanya en les diferents modalitats.

En concret es va fer reconeixement a Juan Vicente Gardiola Ribes que participà en la modalitat corchei mar el 28 d’octubre al club nàutic de Gadia.

Salvador Navarro Belmont en la modalitat d’aigua dolça flotador masculí en el riu Guadiana a Mèrida del 12 al 15 d’octubre.

Andrés Soler Satorres i David Soler Satorres que participaren també al Campionat d’Espanya, del 18 al 21 d’octubre, a l’embassament de Gasset en la modalitat carpfishing (grans peixos). Els dos germans es van proclamar subcampions de la Comunitat Valenciana en l’embassament de Bellús i aconseguint classificar-se per al Campionat d’Espanya del 2024.

La nit continuà amb l’entrega dels trofeus de la 48 edició del Concurs Socials. La peça major, donada pel Club de Pesca d’Alginet, va ser per a José Miguel Galian Villanueva, el tercer trofeu patrocinat per la Caixa Rural d’Alginet va ser per a Vicente Quijal López, el segon patrocinat pel Restaurant San Patricio va ser per a Andrés Soler i el primer trofeu patrocinat per l’Ajuntament, va ser per a Juan Vicente Guardiola.

El lliurament de premis finalitzava amb l’entrega de la lliga que el Club de pesca Alginet va realitzant cada any.

Aquesta edició el premi a la peça major ha estat per a José Miguel Galian, el tercer lloc per a Emilio Galán, el segon lloc per a Pedro Viudez i el primer lloc per a Juan Vicente Guardiola.

Una nit molt esperada per als amants d’aquest esport.