El comerç d’Alginet aprén vendre a través del Marketplace de la Ribera de Xúquer

Compartir:

El dimecres 6 d’octubre, a les 8.30 del matí arrancava un taller pràctic per a aprendre a vendre per internet a la Ribera de Xúquer a través de la plataforma de Marketplace. Una ferramenta gratuïta que està a la disposició de les empreses i comerços de la comarca per a vendre en línia no sols en l’àmbit comarcal, sinó també en els àmbits nacional i internacional.

L’objectiu d’aquesta plataforma és ajudar a augmentar els ingressos i la notorietat de marca del comerç local.

El taller impartit “té com a objectiu impulsar les vendes del comerç local, tan afectat durant aquesta crisi, i que els comerços accedisquen d’una forma més fàcil i ràpida al món en línia”, explicava una de les responsables.

Un projecte impulsat per la Mancomunitat de la Ribera Alta, a través de la Xarxa AFIC (Agents per al Foment de la Innovació Comercial) i amb la subvenció de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i recolzat per l’Ajuntament d’Alginet a través de la Regidoria de Comerç.

Els comerços interessats a adherir-se a aquesta plataforma de manera gratuïta han de contactar amb l’ADL per formalitzar la inscripció.

https://marketriberadexuquer.es/h