El CONAF tanca la seua XXI edició amb el domini del Kelme C.F.

Compartir:

Un any més, i ja van 21, el CONAF serveix per a tancar la temporada futbolística a Alginet, i ho fa de la millor manera possible, amb les grades de l’Ermita plenes de gom a gom per a gaudir del joc d’algunes de les millors escoles de futbol valencianes.

Enguany el cartell del trofeu no presentava equips de la resta d’Espanya com altres edicions, però sí estaven representats alguns dels principals equips valencians com el Valencia CF, el CD Castelló, l’Elx CF o el Vila-real CF.

Al llarg del cap de setmana, els aficionats han pogut gaudir de més de 50 partits disputats pels 24 equips de categoria prebenjamí, benjamí i aleví, i cal dir que s’han vist partits entretinguts i disputats. Així mateix, el torneig també ha servit per a vore alguns jugadors amb molt de futur al futbol, i per a certificar que l’escola de futbol d’Alginet està al nivell de les escoles més importants de la Comunitat.

Els jugadors que han vingut a Alginet han pogut gaudir també de les instal·lacions del poliesportiu, així que després de cada partit, els equips podien combatre la calor a les nostres piscines, acompanyats dels seus entrenadors.

En l’aspecte esportiu cal destacar que l’edició d’enguany ha estat dominada per dos equips, el Valencia CF i el Kelme CF. L’equip de Mestalla ha guanyat la categoria de prebenjamins i ha disputat la final de benjamins. Per la seua part, la sorpresa del torneig, el Kelme CF, ha aconseguit la victòria en benjamins i alevins. Cal destacar també els subcampionats del Malilla CF en prebenjamins i del CD Castelló en alevíns.

El quadre d’honor es completa amb els títols individuals, que enguany han destacat l’actuació de Lucas Serra (Valencia CF-prebenjamí), Nacho Sureda (Valencia CF-benjamí) i Albert Albiol (CD Castelló-aleví) com a millors jugadors i de Diego Marcos (Malilla CF-prebenjamí), Diego Piqueras (Kelme CF-benjamí) i Pere Sánchez (Kelme CF-aleví) com a millors porters del torneig.

Com sempre, els voluntaris de l’organització han estat a l’alçada del repte i han convertit el CONAF en un dels tornejos amb major prestigi dels que s’organitzen al final de cada temporada.

Text de Jose M. Ramón, fotografies Javi Espert