El jurat de Viles en Flor visita Alginet

Compartir:

El dijous 11 de juliol, Emilio Martí, Jose Vicente Úbeda i Francisco Ballester-Olmos membres del jurat del concurs Viles en Flor, acompanyats per la secretaria d’ASFPLANT (associació de Flors, Plantes i Tecnologia Hortícola de la CV i impulsors del programa Viles en Flor), Rosa Muñoz , el Regidor d’Agricultura Paco Bellver i el de Parcs i Jardins, Miguel Àngel Garrido, van visitar diferents zones del poble.

L’objectiu conéixer les diferents actuacions en zones verdes del cas urbà i valorar-les per a la II Edició del Concurs Viles en Flor. Un concurs, on col·labora la Diputació i la Generalitat Valenciana i que pretén millorar la qualitat de les zones verdes als municipis de la Comunitat Valenciana.

El jurat va visitar l’Hort Urbà on, Carlos Martínez, gerent de CM Plastik, els va explicar el sistema de compostatge ecològic que s’utilitza.

A continuació, van visitar l’Hort de Caramanxel i també van observar les palmeres plantades al voltant del camp de l’Ermita per a finalitzar en el jardí ubicat a l’Hort de Feliu.

L’any passat Alginet es va ser guardonat amb una flor d’honor