El PSPV d’ALGINET presenta a Toni Barea com a candidat a l’alcaldia

Compartir:

En la vesprada del divendres 28 d’octubre, el PSPV d’Alginet va convocar a simpatitzants socialistes en particular i al veïnat en general en el Parc de la República per a presentar al seu candidat a l’alcaldia: Toni Barea, qui ha fet públic el seu objectiu: “mamprendre amb il·lusió” un canvi de govern en el municipi.

A aquesta presentació van assistir nombroses persones de la localitat. Neus Garrigues, presidenta del PSPV provincial de València, va ser l’encarregada de tancar l’acte, desitjant sort al seu company socialista en aquest nou projecte en el qual s’embarca amb un gran equip local.

En aquest sentit, Toni Barea, candidat de la formació socialista d’Alginet, va presentar el que serà el projecte per al seu poble, afegint que “mamprendre és eixa il·lusió compartida per totes les persones d’Alginet en les seues pròpies vides i que també volen veure més atractiu el seu poble, embellir i renovar el municipi on vivim”.

Després de rebre la càlida benvinguda de tota la formació i tota la gent allí assistent, Barea va explicar que “ja és hora que Alginet mamprenga en companyia un canvi, que busque una cosa millor, perquè això és el que volem per al nostre municipi: més oportunitats i benestar per a tota la nostra gent”.

Així doncs, el candidat va posar l’accent en la “essència especial que compartim totes les persones que formem part d’aquest poble buscant sempre una cosa millor”, donant un missatge motivador i d’ànim perquè, per a Barea: “Alginet mamprén amb il·lusió el canvi”.