El PSPV-PSOE Alginet presenta la seua llista

Compartir:

A 18 dies de les eleccions municipals, ahir dimecres, a la Casa de Cultura d’Alginet el grup PSPV-PSOE d’Alginet va fer el seu acte de presentació de la llista per a les eleccions local del diumenge 26 de maig.

A l’acte van assistir Manolo Mata, síndic socialista a les Corts, Francisco Rodríguez Mulero, secretari autonòmic d’Agricultura i Desenvolupament Rural de la Generalitat i Neus Garrigues, Secretaria Comarcal Ribera Alta que va ser l’encarregada d’encetar l’acte i presentar al candidat a l’Alcaldia d’Alginet, Héctor Máñez.


El 2011 el PSPV-PSOE va ser la segona força més votada amb un 23,55 % dels vots, el que va suposar 4 regidors. Amb la moció de censura feta al PP es van posar a governar junt a Socialistes d’Alginet, IDEA i Bloc (Compromís).
El 2015 passà a ser la 4a força més votada amb un 14,48 % dels vots, el que va suposar tindre 2 regidors que actualment gestionen les regidories de Sanitat i Aigua.
Aquestes eleccions es presenten amb una llista completament renovada i amb un cap de llista nou. El secretari general Héctor Máñez és l’encarregat de liderar aquesta formació. Máñez porta 8 anys en la política i sempre ha estat treballant a les bases de l’agrupació d’Alginet.

L’acte de presentació va continuar amb Máñez cridant, un a un, als membres que aquestes eleccions formen la llista i que son:

 1. Héctor Mañez Folgado
 2. Laia Grau Bosch
 3. Vicent Granell Lluch
 4. M. Victoria Montero Roig (Independent)
 5. Francisco J. Lozano Dalmau
 6. Natalia Escutia Rosa (Independent)
 7. Juan Bautista Bosch Soler
 8. Elena Roig Morell
 9. Vicente Mellado Espert
 10. Francisa Garcia Estarlich
 11. Óscar Copoví Fuster
 12. Maria Catalina Parra Jiménez
 13. Francisco Manuel Garcia Hormigo
 14. Purificación Rodríguez Castillo
 15. Pascual Sanchez Ruiz
 16. Nuria Ausina Juan (Independent)
 17. Salvador Espert Espert

SUPLENTS:

 1. Josefa Martorell Martínez
 2. Martín Noguera Atienza (Independent)