El servei de neteja d’Alginet treballa en normalitat

Compartir:

L’equip de professionals encarregats de la neteja viaria i la recollida de fem continuen prestant el servei com sempre seguint el calendari previst de l’any. Així doncs, la recollida de trastos com la de poda es manté igual com està previst en els calendaris anuals, fins nova orde per part de l’estat.

Miguel Ángel Garrido, regidor de Serveis Municipals, comentava a La Veu d’Alginet que “abans de decretar-se l’estat d’alarma ja havíem pres mesures i el divendres estaven desinfectant tots els parcs infantils”.

Unes mesures que al llarg dels dies que venen, es duran a terme desinfectant carreres, zones per on la gent transita per la seua proximitat a botigues on fan la compra i al voltant dels pipicans.

Pel que respecta als edificis públics, Garrido explicava que “hem aprofitat aquesta setmana que no hi ha escola per a netejar com cal les aules de les escoles així com el poliesportiu i els vestuaris del camp de l’ermita. A més, en els edificis públics la neteja és diària encara que no hi haja activitat”.

Garrido concloïa comentant que “tot açò no es podria portar  a terme, sense el treball dels operaris de neteja,  un treball molt digne però a vegades poc reconegut, crec que es mereixen un gran respecte i que siguen valorades com toca. Moltes gràcies per estar ací dia i nit a peu del carrer”.