El València Basket alça la copa de campió del XIX torneig nacional minibàsquet Alginet

Compartir:

El cap de setmana del 28 i 29 de setembre es va celebrar a Alginet el XIX Torneig Nacional de Minibàsquet. Un esdeveniment que va aglutinar a 100 participants i que, ja consolidat, pretén ampliar a altres categories en pròximes edicions.

La XIX edició va finalitzar amb dues grans escoles de bàsquet de la màxima categoria. ACA el València i Fuenlabrada van ser les encarregades de disputat la final.
Els dos equips, un en cada grup, es van mostrar molt superiors el València amb ABQ Calahorra i Bahia San Agustin Palma de Mallorca i el Fuenlabrada a l’Estudiants de Cartagena i C.B. Alginet.

El València amb un gran joc creatiu, defensa, velocitat molt efectiu es va imposar al Fuenlabrada per un resultat contundent (64-23). Malgrat que l’equip madrileny va posar molta voluntat a intentar anivellar el marcador, no va poder en cap moment respondre al devessall de bon joc que va posar en acció l’equip taronja.
Per al 3 i 4 lloc Bahia S.Agustin de Palma Mallorca i Alginet van oferir una gran trobada plena d’intensitat i ganes que es va decantar a favor dels visitants per (55-64) gràcies als robatoris de pilota i encert en el tir.
El ABQ Calahorra va aconseguir el cinqué lloc en guanyar 70-52 a l’Estudiants de Cartagena.
En la categoria d’estrena en el Torneig en Benjamins(8-9 anys) el València es va imposar a l’Alginet per (49-30) adjudicant-se el trofeu de Campió. Pablo Ferri va rebre el premi al millor jugador del trofeu.
La clausura del Trofeu finalitzà amb la desfilada dels equips i el lliurament de trofeus